×

Foutmelding

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/gewoonmerel/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /home/gewoonmerel/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /home/gewoonmerel/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /home/gewoonmerel/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/gewoonmerel/public_html/includes/common.inc).

Over ons

Gewoon Merel

Als werkgever vindt u bij Gewoon Merel een nieuwe medewerker op maat, vast of tijdelijk. Maar altijd de beste binnen hun vakgebied. Als werkzoekende vind je via Gewoon Merel de plek waar jouw specialiteit helemaal tot zijn recht komt. 

De juiste medewerker vinden voor vacatures via diverse online kanalen, daar zijn we goed in! Recruitment is een vak! Doordat we dit online doen, weten we hiermee toegang te vinden tot kandidaten die voor anderen onvindbaar blijven. Dit betekent dat dure locaties in winkelstraten overbodig zijn. Sterker nog, het gaat ten koste van de prijs. Doordat de meeste processen online gebeuren, kunnen we blijven vernieuwen en zijn de lijnen kort. We kunnen dus snel schakelen en continue kwaliteit leveren. 

Wat u wilt, is bepalend in onze zoektocht naar de juiste werknemer. Allereerst maken wij kennis met uw organisatie en bepalen we samen welke oplossing het beste past bij uw behoefte.  Het draait bij de invulling van een vacature wat ons betreft namelijk niet alleen om een functieprofiel. Bedrijfscultuur, de waarden en normen en sfeer, allemaal aspecten die specifiek bij uw organisatie horen en waarbij de ene kandidaat beter past dan de ander.

Gewoon Merel is een full-service HR organisatie. Onze betrokkenheid stopt niet om vijf uur maar staat ook buiten kantoortijden in het teken van de klant.

Doordat Gewoon Merel een volledige dienstverlener is, kunnen we u als klant en uitzendkracht de meest complete dienstverlening bieden. Dankzij de professionele ondersteuning van onze externe backoffice kunnen we de kwaliteit blijven garanderen en deze tegelijkertijd managen.

Uiteraard is onze backoffice gecertificeerd volgens gestelde normen:

•    NEN-4400-1 gecertificeerd
•    ABU lid en aangesloten bij de SNA
•    Het gebruik van een G-rekening 

Over Merel

Merel heeft jarenlange ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling in diverse functies, hierdoor begrijpt ze als geen ander wat organisaties belangrijk vinden. Ze weet wat er leeft in de branche en hoe moeilijk het kan zijn om aan gekwalificeerd personeel te komen. 

Ze heeft korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in hun regio. Kortom, bij Gewoon Merel doet u zaken op een persoonlijke manier en heeft u altijd één aanspreekpunt. Het meest belangrijke bij Gewoon Merel: echte passie voor de branche!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om te bespreken hoe wij op het gebied van recruitment van dienst kunnen zijn.

 Gewoon Merel - Fluitend naar je werk!

Gewoon Merel © 2024 | Design by Qompassie